VeSkО wrote:
Имам, но не играя с него в сървърите на Ma3x и познай защо.
До колкото до стягането на сървърите момчето си е право,а щом вие където играете тази игра от сума ти време и не забелязвате кое пречи, ок аз ще ви го напиша.
1. Играеш си и докато си играеш ти излиза някакъв вот, който докато от 5 карти избереш коя искаш да играеш са те убили 100 пъти.
2. по-време на игра ти излиза информация колко играча има в другите сървъри и ти закрива в случаят мерника.
3. Искаш да влезеш в сървъра и ти показва 21/22, но много ясно reserve slot-ok за да влезеш трябва да се помпаш като луд, пи положение, че играта си е измислена да си отметнеш чафката на ауто и когато има празно място ауто да те вкара, ама не в ma3x ще има прогрес на сървърите.
4. По-добре върнете виждането на вкарания DMG защото се вижда кой хакер те е напомпал през стената, дори и да не е хакер, ще си имаш едно на ум.
Не мисля, че е нужно да казвам още такива "прогреси" защото съм сигурен, че тез които в момента се занимават с тез сървъри си нямат и представа от самата игра.
==============================================
Ужас... Колегата задава въпрос дали имате СТЕАМ!
Тук не е мястото Да обесняваш колко са иЗдухани сърварите на Ма3х!
Моля ползвайте темите по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, има каде да се задават въпроси от такъв ТИП!
==============================================

quake.ma3x.net:27910 - q2 OpenTDM
quake.ma3x.net:27911 - q2 jump
109.104.192.28:27910 - q2.bergon.net
Wellcome to my quake world !!!